Egy forró nyári napon Tami barátnőm és kedves férje Győzi ( -ke nélkül ) összetoborozta a csapatot. Lakásfestésre készülődtek és jól jött nekik a sok szorgos kéz, mely előkészítette a terepet a mesterek érkezésére. Remek hangulatban ürítettük ki a szobákat mikor az egyikből bariton röhögés hallatszott ki. Összefutott a brigád vajon minek örülnek ennyire a pasik? Ahogy betódultunk a hálószobába megláttuk a padlón Tami kék delfinkés vibrátorát.

Amint megpillantotta rögtön fülig vörösödött.
– Mit röhögtök barmok?! – lépett közbe a lovagias Kazi- Minden rendes családban van ilyen vagy ehhez hasonló ketyere. Jaaa, hogy nálatok nincs? Az már nektek égő!! – Ezután gyors mozdulattal elcsomagolta sőt el is tüntette a játékszert.

Ugye tudjátok, hogy ebben az évben mit hozott a mikulás a banda női tagjainak?

Talán akkor és ott még megállta a helyét Győzi monológja, de azóta mennyit változott a világ? Szerencsére! Innen üzenem neki, hogy kedden rátaláltam egy sokkal-sokkal jobb erotikus játékszerre. Ez a G pont és csikló vibrátor annak is az akkus változata.
Amint megpillantottam tudtam, hogy ki akarom próbálni.

Már a szexshopban elképzeltem ahogy használatba veszem. Hazaérésem után töltőre is tettem legújabb szerzeményem. Sajnos mint minden akkus dolgot ezt is 24 órán keresztül tölteni kell az első használatbavétel előtt. Ez a szilikonból készült kütyü borzalmasan hajlékony és úgy van kialakítva, hogy a hüvelybe helyezve egyik recés része a G pontot a másik recés része a csiklót stimulálja. A csavar az, hogy ez így önmagában kevés kell hozzá egy pasika álló farokkal aki behatolás után segíti, hogy hol a hüvely falához, hol a csiklóhoz nyomja a majdnem 10 rezgésfokig állítható izgatót.

A premier előtt kell a kosztümös főpróba is így hát ahogy feltöltődött már vettem is elő a hagyományos vibrátorom, hiszen az esti előadáson már profinak kell lennem!

Puncim már a maszti tudatára nedvesedni kezdett. Először ujjaimmal kezdtem el simogatni pillangómat hosszan elidőzve csiklómnál, mely a körkörös ütemes izgatástól mindig lüktetni kezd és arra ösztönzi hüvelyem, hogy már ontsa is édes nedűmet. Szinte síkosítóra sincs szükség lazán becsusszan a szerkezet. Minden fokozatot kipróbálok mielőtt kiválasztom a legmegfelelőbbet.Szinte röpít az orgazmusig az újdonsült vibrátorom.

Egyszer-kétszer…. hmmmm és ahányszor csak akarom.