Rekkenő hőség a panellakás 3. emeletének erkélyén. A pasikám egy szál semmiben fagylaltot kanalaz kedvenc müzlis tálkámból. Olyan meleg van, hogy a hűsítő desszert sem bírja a kiképzést le-le cseppen hol a mellkasára hol a pocijára. Az elém táruló látvány beindítja fantáziámat. Talán egy kis nyalakodás nekem sem ártana.

A nappaliból hozok egy párnát, lekapom testemet körbeölelő strandkendőmet és elé térdelek.
Ő még nem igazán érti mi fog most történni, de gyorsan kapcsol, leteszi a fagyit és hátradől.
Lassan haladok felfelé combja belső felén, apró csókokkal halmozva el érzékeny testrészét. Elérem a melegtől picit megnyúlt zacsit, nyelvemmel körkörösen nyalogatom, közben kezem bejárja pasikám testét, simogatom ahol csak érem.

Mohó vagyok, nem bírok várni! Látni, érezni akarom a gyönyört tekintetében. Kezembe veszem farkacskáját és játszani kezdek kedvenc hangszeremen. Először a makkrészt kezdem el benedvesíteni, haladva egészen a tövéig. Szeretem ha jó nedves és könnyen csúszik a számban. Lassú ütemes mozdulatokkal nyálazom le-fel míg el nem érem a kellő hatást.

A farka már alig fér el a számba, az élet izének első cseppje is megjelent már amit nagy élvezettel szopogatok le. Picit kesernyés és ilyenkor eszembe jut egy kísérletünk… na ezt majd máskor.

Tudom, hogy gyorsítanom kell! Megmarkolom és hevesen szopni kezdem miközben kezem körkörös mozdulatokkal követi ajkam útját. A másik kezem sem tétlenkedik, bejárja a gát tájat egészen a popsi nyílásáig, ott megpihen és körkörös mozdulatokkal még inkább felkorbácsolja pasim vágyát.
Teste egyre inkább megfeszül, zilálva szedi a levegőt és néha kinyög egy-egy biztató szót, ami pedig engem korbácsol az egekig.

Fáradhatatlanul és egyre gyorsabban kényeztetem farkát.
Mindjárt megyek!– hallom rekedtes suttogását.
Ekkor gyorsan pozíciót váltok mert szereti nézni ahogy spermája nyelvemre folyik, de nem hagyom abba kényeztetését.
Nyelvem kitolom miközben kezem átveszi ajkamtól az irányítást és már érzem is spermája izét. Ismét rácuppanok és csak szopom, szopom, szopom. Ő pedig csak vonaglik a széken szinte önkivületlen állapotban.

Amikor már végképp nem bírja, annyira érzékeny farkacskája egyszerűen megállít kezével és én boldog vagyok mert látom arcán a gyönyört ami még mindig markában tartja akcióm után.