A napokban ÖTYE partit szerveztem. Ez annyit jelent, hogy jönnek a csajok ( zsenge fiatal nimfomániás pipik ) folyik a martini, elfogy némi pizza és pletyózunk végkimerülésig.

Miről? Főként rólatok pasikról! Elmeséljük aktuális szex kalandjainkat, tapasztalatot cserélünk a házigazda pedig ajándékot kap. Ezen a görbe estén én is kaptam meglepit, méghozzá egy gésa golyót, jobban mondva kettőt ugyanis párosan fityegnek a zsinóron.

– Jöhet a vagina torna. – adták át nagy vihogás közepette a lányok.

– Na persze aztán meg tesztelitek!- válaszoltam.

Amint távozott a csapat rávetettem magam az internetre, hogy utána nézzek e varázslatos golyóbisok titkának.

Igen tudom! Mi az, hogy utánanézek? Gondolom Te már ezer olyan oldalon jártál ahol ilyen édes kis kütyüket kapni és betéve tudod a használatát, de mégis más nézegetni vagy megvenni az újdonsült esetleg az ősrégi barátnőnek, feleségnek mint eltüntetni a saját puncidban.

Lássuk mire jutottam a nagy keresgetésbe:

Rengeteg oldal írja le áldásos tevékenységét mint például: elősegíti az orgazmust. Erősíti a hüvely izmait, ezáltal nekem és a partneremnek is sokkal-sokkal jobb lesz majd az együttlét. Napi 10-15 percnyi használata 3 hónap alatt olyan vagina izmot fejleszt, ami kipréseli a pasi farkából a spermát három másodperc alatt J

Egy azaz egy helyen találtam ennek az ellenkezőjét, miszerint nemhogy erősíti az ominózus izmokat hanem gyengíti.

Max. szexuális játékszernek használható de a nők többségének nem fog a gésa golyó örömet okozni.

Ha a csajod 15 percig képes punci izmait szorosan tartani akkor vigyázz mert még kettétörik a farkad hiszen a legtöbben jó ha 15 másodpercig bírják.

Ja és a végén de nem utolsó sorban esetleg még maradandó károsodást is okozhat.

Ültem döbbenten! Na most légy okos Puszicat gondoltam. Gyúrjak vagy ne gyúrjak?

Neked mi a véleményed? Esetleg párod használja/ használta? Ha igen a válasz, akkor ne légy rest! Oszd meg velem tapasztalataidat, hiszen sosem tudhatod, mikor találkozunk valahol a nagyvilágban, egy röpke szex erejéig.