Egy forró nyári napon férjhez adtuk Tami barátnőmet. A menyasszony gyönyörű volt, a vőlegény jóképű, a helyszín varázslatos. Szólt a zene, roptuk a táncot. Egyszóval fergeteges volt a buli. A menyasszonyi tánc után feladatot kaptam, segítenem kellett Taminak új asszonnyá válni.

Elindultam felkutatni az ara öltözőjét. Egyik szobába bekukkantva megpillantottam barátnőm újdonsült férjét. A tükör előtt állt, frissen tusolva, hátán még csillogtak a vízcseppek. Meglepetten fordult felém és akkor vettem észre, hogy keze a farkán szorgoskodik. Szinte belepirultam a látványba, közben éreztem testem gerjedését. „ Bocsika” suttogtam halkan, szemlesütve, mire ő oda lépett és becsukta mögöttem az ajtót.

Hevesen megcsókolt. Nem ellenkeztem. Felbátorodott, türelmetlenül letépte rólam a ruhát. A kéj tüze futott végig meztelen testemen. Nyakamon éreztem leheletét, bőröm perzselt érintésétől. Meredező mellbimbóim „táncra” hívták ajkait. Mire ő vadul harapdálni kezdte, hol egyiket, hol másikat. Fejem hátravetve adtam át magam a gyönyör mámorának.

Közben kezem kalandra indult felkutatva teste minden porcikáját. Elértem legérzékenyebb pontját. Tudtam nem bánhatok vele kesztyűs kézzel, megmarkoltam és kényeztetni kezdtem. Először lassan, majd egyre gyorsabban. Kéjesen felnyögött, a vágy tüze égett szemében mikor megfogta vállam és a földre „kényszerített ”. Apró csókokkal borítottam izmos férfiasságát centiméterenként haladva a tövéig. Nyelvemmel korbácsoltam ahol csak értem, közben kezem ajkam útját kísérte. Dákóját lassan torkomra engedtem de csak egy pillanatra, majd körkörös mozdulatokkal ingereltem makkját, aztán ismét le a mélybe ott picit elidőzve, hogy kiélvezhesse a pillanatot. Az ütemet hol gyorsítottam, hol lassítottam.

Lecuppantam dákójáról, hogy zacskójában lévő két gyöngyszemre koncentrálhassak. Szopogatni kezdtem egyiket a másik után. Teste megremegett, a kéj legelső cseppje kibuggyant férfiasságából. Vadul vetettem rá magam. Hevesen szopni kezdtem miközben egyik kezemmel tovább fokoztam gerjedelmét, másik kezem nedves puncimra siklott. Amilyen ütemben járt fallosza számban olyan ütembe izgattam csiklómat. Az orgazmus előszele átjárta testem. Tudtam hamarosan elérjük a tetőpontot. Már vártam spermája keserű ízét. Türelmetlenül szívtam farkát. Mély hang hagyta el torkát mikor számba élvezett. Mohón nyelni kezdtem. Éreztem pár csepp a farkára folyik nyelvem segítségül hívva gyűjtöttem be nedűjét az utolsó cseppig.

Még szám sarkában ott csillogott tettünk bizonyítéka mikor a folyosón meghallottuk Tami hangját. Először Ő hagyta el a szobát, később én is csatlakoztam a násznéphez. Erről a nászajándékról azóta is csak mi ketten tudunk.