Az utcasarkon új szolárium nyílt. Nagyon megörültem hiszen bármikor leruccanhatok egy instant barnulásra és még csak erőfeszítésembe sem kerül. Gondoltam felmérem a terepet és egy csütörtök délután beugrottam időpontot kérni. Remek kis helynek bizonyult, egyvalamit leszámítva, a pult mögött nem találtam senkit. Hahóóóó-hahóóó kiabáltam, és akkor a semmiből előtoppant álmaim szex szimbóluma. Hmmm a lélegzetem is elállt. –Lehet nemcsak a barnulás miatt fogok idejárni? Megbeszéltük, hogy túlórázik a kedvemért és még a mai nap visszatérhetek.

Az idő lassan telt engem meg fűtött a vágy, hogy elinduljak becserkészni „áldozatom”. Még ma dugni akartam ezzel a pasival. Türelmetlenül készülődtem a tükör előtt, laza smink, cici kint és már indulok is. Belibbentem a szoliba. A srác már várt! Megmutatta a gépet és közölte ha nem zavar ő is magára szed egy kis színt.

Mikor magamra hagyott gyors mozdulatokkal megszabadultam lenge ruhadarabjaimtól és átosontam a szomszédba ahol megpillantottam meztelen hátát, édes fenekét. Odaléptem és a gerince mentén végighúztam mutatóujjam. Megborzongott, de nem volt meglepve. Átöleltem, kezembe fogtam duzzadó farkát ami már most készen állt a behatolásra. Lábujjhegyre állva puszit leheltem a tarkójára haladva lefelé egészen a tomporáig. Lassan felém fordult, a vágy már lángolt a szemében. Mellkasánál folytattam a kényeztetést, egyre lentebb és lentebb haladva nyaltam bőrét míg el nem jutottam meredező péniszéig. Óvatosan kezembe vettem és körkörös mozdulatokkal benedvesítettem nyelvemmel a makkrészt majd végighaladtam egészen a tövéig. Dákóját számba csúsztattam le a torkomig. Lassan nagyon lassan szopni kezdtem. Éreztem gerjedését, melytől felpörögve egyre gyorsabbra váltottam az ütemet, közben kezemmel is segítettem a gyönyör felé.

Hirtelen a padlóra fektetett. Nyelvével kutatta fel vágytól lüktető nedves puncim minden szegletét, hol a csiklómnál, hol a vaginámnál időzve. Már nem bírtuk tovább! Ő érezni akarta hüvelyem melegét én érezni akartam kemény farkát. Felálltam a falnak támasztott és végre hátulról mélyen belém hatolt. Sekély mozdulatokkal kezdte majd egyre vadabbul pörgetett az orgazmus felé. Közben kezével rázkódó melleimbe kapaszkodott. Éreztem, éreztük rohanunk a csúcs felé. Jobb vállam fölött hátra pillantottam mert látni akartam kéjtől torzult arcát amint spermáját belém löveli. Testünk megfeszült mikor elértük a beteljesülést.

Lábunk remegett, már nem mozogtunk, ernyedő farka kicsusszan punciból . Kitikkadtan rogytunk le a padlóra. Kb. 10 perc és már az utcán voltam de a határidőnaplómban ott virított a következő időpont.