Nóra egy icipici filigrán édes csajszi keskeny csípővel, pici mellekkel, formás szájjal, mandulavágású szemekkel.
Az első bizsergést akkor éreztem vele kapcsolatban amikor felmérte állapotomat. Kérte, hogy vetkőzzek le fehérneműre és elkezdte a vizsgálatot. Meleg, puha érintése volt amire az én fantáziám rögtön beindult.

Nem ez lett volna az első élményem csajszival de nem tudtam Ő, hogyan fogadná közeledésemet ezért természetesen nem rohantam le azonnal.
Négy hétig dolgoztunk együtt a rehabon és közben egyre szorosabb kapcsolat alakult ki közöttünk. Lassan megismertük egymást és éreztem ahogy érintése minen nap bensőségesebbé válik.

Egyik ilyen alkalommal hátulról tekergette a nyakam. Arcom két melle között pihent éreztem ahogy szíve egyre gyorsabban ver. Kinyitottam a szemem , egymásra néztünk.  Elégtétel töltött el amikor megláttam tekintetében a vágy jellegzetes csillogását. Ő is megérezhette testem reagálását mert lehajolt és szájon csókolt. Lágy, nőies csókja volt egészen más mint amikor pasival csókolózik az ember. Itt nemcsak a testi öröm de a lelkek játéka is érződött.

Óvatosan felálltam nehogy elillanjon a pillanat, megfogta kezem és egy matrachoz vezetett. Lekuporodtunk! Simogatni kezdett. Mintha nem látta nem érezte volna testem minden nap. Mint a gyermek aki felfedezi a világot úgy járta be keze testem minden szegletét miközben apró csókokkal halmozta el érintése helyét.  Nem mertem közeledni csak élveztem mindazt a figyelmet amit ekkor Tőle kaptam.

Mohón szívta be bőröm illatát, érzékenyen simogatta hol egyik hol másik keblem, majd szemét le nem véve rólam levette pólóját és szemérmesen kikapcsolta melltartóját. Megfogta kezem és mellkasára tette.

-Kívánlak! Érzed?- kérdezte.

Éreztem sőt ekkor már én is viszonozni akartam kényeztetését.  Lehajoltam melléhez és ajkam közé vettem. Nyelvemmel körkörös mozdulatokkal izgattam, majd vadabbul de még mindig finoman harapdálni kezdtem. Kéjesen nyögdécselt és kezem puncijához vezette. Simogatni kezdtem nedves pillangóját, Ő kezével segítet mit szeretne. Elöször egy ujjal, majd kettővel hatoltam belé, hüvelyében rebegtettem kezem melytől remegni kezdett teste. Hüvelykujjammal csiklóját körkörös mozdulatokkal ingereltem.

Két karjával megtámaszkodott a padlón, fejét hátravetette és átadta magát az élvezetnek. Bőre egyre pirosabb volt, levegő után kapkodott, puncija lüktetett és apró sikolyok hagyták el torkát, mely engem az egekig korbácsolt. Teste ívben megfeszült, lélegzete elakadt, mellbimbói az égnek meredtek, majd lehanyattlott a matracra.
-Ez isteni volt.- kacagott kielégülten, de szinte csak egy pillanatig, majd rámvetette magát és játszani kezdett velem. Végig harapdálta testem, keze felfedezte lüktető pillangóm minden szegletét. Hátamra fektetett, lábam térdben felhúzta és ajka csiklómhoz ért.

Nem is tudom, hogy a hideg vagy a forróság futott-e át testemen csak a gyönyör emléke vésődött agyamba. Nyelve hegyével játszott legérzékenyebb pontomon közben kezével simogatott. Az apró nyalásokat hosszú szinte megtervezett nyalások váltották közben keze szorosan fogta az én kezem. Hihetetlenül ráérzett mi az amitől én pillanatok alatt izzani fogok. Mikor pedig nyelvével szinte megdugta puncim és ujjával pedig simogatta azt, már nem bírtam és nem is akaram tovább várni. Szorosan markolásztam a matracot a másik kezemmel erősen övébe kapaszkodtam miközben apró nyögések hagyták el ajkamat. Feláldoztam magam az orgazmus oltárán.

Csak feküdtünk a matracon még mindig szorosan egymásba kapaszkodva mikor megszólalt a csipogója. Ő futott dolgozni én pedig mentem kipihenni a mai kezelést.