Kéj barlang

Lassan egy hete kezel délutánonként Csaba a masszőrszobában. Már kipróbáltuk az összes hely adta lehetőséget. Bizony-bizony én már új élményre, helyszínre vágytam.

Egyik találkánk során fel is vetettem neki, hogy mi lenne ha meglátogatnánk a fürdő komplexumot. Hatalmas jakuzzi lenne csak a miénk, mely széles lehetőséget tárna elénk szexuális fantáziánk kielégítésére. Picit húzta az orrát hiszen az ő bőrét visszük a vásárra ha valaki rajta kap minket, de kérlelő pillantásaimnak nem tudott ellenállni.

A talit a megszokottnál jóval későbbre raktuk. Amikor az egész intézmény kellően elcsendesedett beosontunk az üvegkupolás épületbe és magunkra zártuk a kéj barlang ajtaját ( az ő kérésére, engem kifejezetten izgat ha kukkolnak, vagy megláthatnak ).

A medence szélén gyorsan ledobáltuk ruhadarabjainkat és elmerültünk a bugyogó habok között. Isteni volt a víz!
–Jaj valamit elfelejtettem!- és már kint is volt a vízből.
Lelkecském pezsivel készült mert ez szerinte olyan romantikus.
Ülni félhomályban, a jakuzziban pezsgőt kortyolgatni és közben édesen összebújni, csókolózni, simogatni egymást.

Ki vágyott itt romantikára?

Vad, fergeteges szexet akartam! Nem vagyok a barátnője akit el kell bűvölni.
Azért belementem a játékba! Pezsgőspohárral kezemben igyekeztem felkutatni lábammal teste minden szegletét huzamosabb időt eltöltve ágaskodó farkánál.

Azt hiszem az ital megnyugtatta és már nem tartott attól, hogy lebukunk. Sőt bízván bízott benne, hogy én fogok hamarosan „lebukni”. Nekem esett és vadul harapdálni kezdte nyakam, egyik majd másik mellem. A kéj mámorától és a csobogó víztől lüktetett nedvesedő puncim.

Felültetett a medence szélére és nyelvével puncim minden szegletét bejárta, majd pillangóm mélyére hatolt és ott vad játékba kezdett amitől én majd el aléltam. Közben keze sem tétlenkedett combom belső felét majd csiklómat simogatta. Mikor kellően kijátszotta magát következett a helycserés támadás. Lassan belecsúsztam a medencébe és ő pattant fel annak szélére.

-Mi a francot keresel itt!- hallottam hangját.
-Ne zavartassátok magatokat isteni az előadás az én kis kéj barlangomban !- szólalt meg János az úszómester.
Hátrafordultam és megláttam kissé álmos, vigyorgó fejét. Kiderült, hogy felmondták az albiját ezért illegálisan itt húzza meg magát még nem talál helyette másikat.

-Ha Csabát nem zavarja tőlem csatlakozhatsz! – vetettem fel.
Mindketten akarták az édes hármast :-)!

Masszőröm farkát kezdtem el kényeztetni lassú, hosszú nyalásokkal fel-le, miközben János mögém állt, melleimmel játszott és popsimhoz nyomta alsótestét. Egyre ütemesebben járt Csaba farka számban, közben János keze nedves puncimat izgatta először körkörösen majd egyre mélyebben hatolva hüvelyemben.

A kéj barlang ura többet akart, leült a medence lépcsőjére felkínálva kicsi de annál vastagabb farkát. Ráhajoltam duzzadó férfiasságára és nem kímélve kényeztetni kezdtem. Popsim látványa arra sarkalta masszőrömet, hogy hátulról forró, kéj nedvemet ontó punciba hatoljon.

Élveztem ahogy János reagál nyelvem játékára. Élveztem ahogy Csaba hátulról diktálja az ütemet. Élveztem ahogy a bugyogó víz vágytól meredező mellbimbómat izgatja.

Egyre sürgetőbb, egyre vadabb lett játékunk. Zilálás, kéjes nyögések, két bőrfelület találkozásának csattogó hangja töltötte be a kéj barlang légterét.

Az orgazmus szinte robbanásszerűen terítette be testem, majd megéreztem János spermájának kesernyés izét és végül Csaba farka is lankadtan csusszant ki belőlem.

Pici pihegés, pancsi beszélgetéssel egybekötve, majd záróra mert ennek a medencének bizony holnap spermamentesen kell várnia a látogatókat.