Hallom ahogy felhördültök kedves pasikáim de csak akkor ha még sosem éltétek át ezt az élményt.
Eddig még egy partnerem sem tiltakozott amikor felajánlottam PusziCat erotikus masszázsát, amibe bizony-bizony beletartozik a prosztata masszázs is. Sőt ha egyszer megízlelték később már követelték azt!

Borongós vasárnap délután, az égen hatalmas villámok cikáznak, fülsiketítő morajlás kíséretében. Mit is lehet ilyenkor csinálni? Nem mást mint odabújni a pasika karjaiba és felébreszteni az alvó oroszlánt.

Hirtelen ötlet és már rohanok is a fürdőszobába a masszázs olajért. Gyors mozdulatokkal megszabadítom ruhájától és jöhet a kényeztető erotikus masszázs.

Végigcsepegtetem hátán az olajat és popsijára ülök meztelen puncival. Lágy érzéki mozdulatokkal oszlatom el testén a lötyit, jól ellazítva izmait. Lassan haladok lefelé jöhet a popsi , a comb és a lábszár. Majd hátára fektetem és mellkasánál folytatom a kényeztetés haladva lefelé, a poci irányába míg újra elérem a combját és a lábszárát. A talpnál elidőzöm és jól átgyúrom azt, minél jobban ellazul annál fincsibb lesz a befejezés.

Elérem ágaskodó farkacskáját, melyet rögtön kezelésbe veszek. Kezemmel izgatom, türelmes kidolgozott mozdulatokkal fel-le közben lecsusszanok egészen combja belső feléig majd vissza. Az olaj segít nekem, olyan mintha a puncim síkosította volna be dákóját. Hol hosszú és lassú, majd gyors körkörös mozdulatokkal izgatom Szinte ösztönösen megérzem testén amikor eljutott a megfelelő pontra és végre Felkészült!

Ekkor kezem a gát tájékára csusszan és lágy mozdulattal kényeztetem az érzékeny bőrt, majd újra a zacsi és ismét le. Pasim átadja magát az élvezetnek, szeme csukva, zilálva szedi a levegőt, izmai hol megfeszülnek, hol elernyednek.
Már emeli a fenekét! Szabad az út.

A popsi bejáratát körkörös mozdulatokkal kényeztetem. Lassan megpróbálok bejutni a bejáraton. Közben a másik kezemmel farkával játszom. Gond nélkül bejutok. Már érzem az üveggolyót. Óvatosan körkörös mozdulatokkal ingerlem. Tudom, hogy nem kell sok és a vágy kapujában fog tobzódni. Számba veszem érzékeny falloszát, de a prosztata masszírozását nem hagyom abba.
A farka ki-be jár a számba egyre gyorsabban, míg nem bírja tovább és számba löveli a gyönyör nedvét és közben szó szerint vonaglik. Óvatosan kihúzom ujjam popsijából mikor már ernyedten, kimerülten fekszik a kanapén.

Biztos vagyok benne, hogy felvette a repertoárába PusziCat prosztatamasszázsát.

Kedvet kaptál? Ne habozz! Próbáljátok ki Ti is. Amire ügyelnetek kell:

1. A legfontosabb a rövidre vágott tiszta köröm. Műkörömmel ne is próbálkozzatok!!
2. Az előjáték! Fontos, hogy mindketten ellazuljatok és akarjátok a masszást.
3. Megfelelő mennyiségű síkosító használata.
4. A pasi a hátán feküdjön, lábát húzza fel.
5. Óvatosság, fokozatosság. A bejáratom nagyon óvatosan kell behatolni és utána is csak óvatos mozdulatokkal kell masszírozni. Kellő gyakorlat után már lehet erősebben,
gyorsabban, ahogy jól esik.
6. Az orgazmus létrejön anélkül, hogy akárcsak egy ujjal is érintenék a pasi farkát.
7. Természetesen a gyönyört csak fokozni lehet azzal, hogy besegítünk szájjal vagy kézzel.

Várom a személyes tapasztalatodat!!!