Istvánnal óvodás korunk óta ismerjük egymást. Már akkor nagy volt a „szerelem” kettőnk között és ez az állapot azóta sem változott, testi-lelki jó barátok maradtunk. Időnként összefutunk, elbeszélgetünk egy forró fekete mellett, közös programokat, nyaralásokat szervezünk. Egy-egy ilyen összeröfenés alkalmával megesik, hogy nemcsak lelkileg de testileg is támogatjuk egymás!

A hétvégén Sityukámmal bevásárolni mentünk az egyik hírhedt bevásárlóközpontba. Férfi létére meglepően jól tűri az ilyen körutazásokat. A ruhaosztályon nyakig beleestem a pólók, blúzok, szoknyák, nadrágok tömkelegébe.
– Míg Te itt válogatsz szétnézek a férfi osztályon. – mondta és elvonult.
– Oksa! –kiabáltam utána.
Hamarosan megjelent 3 ing és egy vászonnadrág kíséretében.
– Segítesz?
– Na-ná. Sipirc a próbafülkébe. – válaszoltam.
Egyiket próbálta a másik után de hol a szabás nem volt jó, hol a mérettel volt probléma. Lelkesem hordtam neki a különféle fazonú és színű gatyókat időnként be-be pillantva a függöny mögé.

Ott állt egy szál alsógatyába és várta a legmegfelelőbb ruhadarabot. Az évek alatt pici pocakot eresztett, mellkasán mintha több lenne a szőr, izmain már nyoma sincs a konditerem áldásos hatásának mégis akkor és ott valami megmozdult bennem. Körülnéztem! Csak pár vásárló lézengett a sorok között. Puncim lüktetni kezdett már a gondolattól is, hogy itt és most egymáséi lehetnénk.

Beléptem a próbafülkébe. Mindössze egy hatalmas tükör, egy szék, egy talpalatnyi szőnyeg volt a berendezése –e tákolmánynak, a kíváncsi tekintetek elől pedig egy függöny takarta el a ki- ill. belátást.
Végig simítottam domborodó testtáján, puszit lehetem nózijára.
– Na, neee!!- kiáltott fel.
– Na, deeee! – mosolyogtam rá és már haladtam is lefele felső testén, nedves nyelvemmel kényeztetve bőrét.

Tudtam nincs sok időnk hiszen bármikor észrevehetnek akár az itt dolgozók akár a többi vásárló ezért rögtön a lényegre tértem. Elővettem még lankadt farkát és csókokkal borítottam.
– Nézd a tükörbe! Tudom, hogy szereted ha nézheted – suttogtam. Megadta magát, már nem ellenkezett.

Nyelvemmel végignyaltam farkát egészen a tövéig, megadva neki az első „olajozást”, majd a makkot kezdtem el szopogatni miközben nyelvemmel erőteljesen masszíroztam azt. Körkörös nyelvcsapásokra váltottam, kezem ajkam útját kísérte. Nem telt bele sok idő és fél hat helyett tizenkét óránál jártunk. Ekkor hirtelen torkomra engedtem meredező péniszét és vadul szopni kezdem. Szemem sarkából figyeltem ahogy engem néz a tükörben. Élveztem ahogy felébresztettem az alvó oroszlánt.

Puncim ontotta magából a kéj váladékát, teljesen eláztatva fehérneműmet. Érezni akartam ahogy ujja vaginámba csusszan ezért lassan felálltam, jobb lábammal átöleltem derekát, kezét lüktető vénuszdombomra húztam. Tudta mire vágyom. Csiklómat körkörös mozdulatokkal simogatta, melytől teljesen bevadultam. Lassan hatolt középső és mutató ujja a mélybe közben hüvelykujja még mindig klitoriszomat kényeztette. Szinte önkívületi állapotba kerültem ahogy rezegtette bennem ujjait. Körmöm mély barázdákat szántott vállán. Felszisszent.

– Ülj bele.- hallottam valahol távol. Leült a székre és én végre meglovagolhattam izmos férfiasságát. Puncim nedves fala körbeölelt farkát miközben lassan körkörös mozdulatokkal mozgattam csípőmet. Két keze fenekemet markolta kényszerítve a gyors erőteljes ütem elérésére. A próbafülke fala dübörgött a rendeltetésszerű használat megszegése miatt, de mi nem vettünk tudomást a külvilágról mindaddig míg éles sivító hangot nem hallottunk.

Egy idős néni sivított felháborodottan ahogy botja végével félrehúzta a függönyt. Egy kisebb tömeg csődült a mami köré. Néhány tini kacagva fütyült és tapsolt a háttérben. Fülig pirulva rebbentünk szét mire megérkezett a biztonsági szolgálat embere. Felszólított minket, hogy azonnal kövessük őt. Próbált komolynak látszani de látszott, hogy röhög az egész szitun…

Érdekel a folytatás? Kíváncsi vagy milyen büntiben részesültünk?