Görögországba nyaraltunk a csajokkal. Imádtuk a klímát, a görög pasikat, az éjszakai mulatókat, a sós tengert, a forró homokot.
Sok sok átmulatott éjszaka után úgy döntöttünk megnézzük a város nappali fényét is.
Az utazási iroda hatalmas plakátja hirdette „Lakatlan sziget rejtelmei” nevű hajókirándulását x euróért. Azonnal felcsigázta piszkos fantáziánkat, ezt bizony nem hagyhatjuk ki! Gyorsan befizettük a fakultatív program árát és izgatottan vártuk az indulást, bízván a görög „angolnák” támadásában.

A hajó fedélzetén a kapitány fogadott minket. Fekete haj, barna bőr, feszes izmok, görög tekintet. Hmmm.. Már jeleztem is a csajoknak, hogy Ő az enyém! Tudtam mire partot érünk könyörögni fog egy dugásért.

A hajón úgy helyezkedtem el, hogy folyamatosan a látószögébe kerüljek miközben egyre nagyobb érdeklődést mutattam a hajózás iránt.
Pl.: Ez mire jó?, ez mit mutat? Nem nehéz kormányozni?- Mind mind balga kérdés de arra tökéletes, hogy egyre közelebb kerüljek adoniszomhoz.
Pici érintések, csábító tekintet, apró kacaj, combvillantás, ruha vállpánt igazítás, félre nem érthető szavak fülébe suttogása és az én kapitányom a kikötést követően már hívott is a kabinjába.

Hideg pezsgőt kortyolgatva csüccsentem fel az asztalra, ő hozzám lépett és azonnal a szoknyám alá nyúlt. Ujjai hegyével combom belső felét simogatta, melytől éreztem puncim gerjedését.
Lassan kigomboltam ingét és beszippantottam napbarnított bőre illatát, apró csókokkal halmozva el felső testét. Ő a nyakam kényeztetésével reagált, miközben keze egyre mélyebben és mélyebben hatolt nedves barlangomba.

Ruhám vállpántját leengedtem, mely így a derekamig csusszant. Türelmetlenül matattam a melltartó pántja után, de ő elhúzta kezem és megszabadította keblem az anyag fogságából. Mellbimbóm meredeken ágaskodott, felkínálkozva kapitányomnak, aki azonnal reagált hívogatásukra. Nyelve hegyével játszott hol egyikkel, hol másikkal.
Kéjes nyögésemtől vízhangzott a kabin. Vágytól remegő kézzel bontottam szét az övét, hagytam, hogy a nadrág szabadon hulljon a földre. Farka látványától tombolt ereimben a vér. Azonnal meg kellett érintenem! Simogattam, játszottam vele de testem többet akart!

Lecsusszantam az asztallapról és elé térdeltem. Óvatosan kezembe fogtam és ízlelgettem erőtől duzzadó férfiasságát. Körbenyaltam a makkját, kezemmel kísérve nyelvem útját. Ajkammal körülöleltem és mélyen tövig szoptam. Lassan vissza, újra le és vissza. Ahogy nőtt izgalma én úgy fokoztam az ütemet. Egyre erőteljesebben szoptam kőkemény farkát míg ő könyökömnél fogva fel nem húzott és fülembe nem súgta „ Nyalni akarom nedves pinád!„

Hanyatt fektetett, fejével lábam közé hajolt és csókokkal halmozta el kopasz szeméremdombomat. Nyelve hegyével csiklóm érintette miközben ujját tocsogó vaginámba tolta, ott bent a mélybe gyors mozdulatokkal izgatta annak falát. Testem összerándult, zilálva kapkodtam levegőt, a vágy sóhaja szakadt fel torkomból azt hittem szétrobbanok de kegyelmet nem kaptam. Most nyelvével hatolt lüktető hüvelyembe és keze siklott klitoriszomhoz melyet körkörös mozdulatokkal bombázott. Izgalmam ekkor már a tetőfokára hágott, nem bírtam tovább, magamra rántottam. Érezni akartam ágaskodó falloszát.

Belém hatolt! Körkörös mozdulatokkal fokozta azt amiről azt gondoltam már nem lehet. . Sekély és mély, lassú és gyors lökések váltakoztak. Csípőm megemeltem, hogy minél jobban érezzem izmos szerszámát. Nyakamon éreztem leheletét. Mellem verejtékcseppes mellkasához tapadt, éreztem heves szívverését. Száguldottunk a vágy repülőszőnyegén a gyönyör legmélyebb bugyra felé.
Az ütem őrjítő volt mikor átléptük az orgazmus kapuját. Testünk megfeszült. Arcunk eltorzult. Torkunkat elhagyta a kéj utolsó hangja. Puncim megtelt görögöm keserűen édes spermájával.

Pihegve feküdtünk egymás mellett míg a hajó kürtje szét nem rebbentett minket.
Észre sem vettük, hogy elszaladt az idő, sajnos vissza kell térnünk a kikötőbe. Magunkra kapkodtuk ruhadarabjainkat és felsétáltunk a fedélzetre.
A csajok irigykedő tekintete fogadott minket hiszen az ő napjuk azzal telt, hogy…… de az egy másik oldal egy másik történet.