Archívum:2010,július

Orális szex az erkélyen!

2010. július 31. szombat

Rekkenő hőség a panellakás 3. emeletének erkélyén. A pasikám egy szál semmiben fagylaltot kanalaz kedvenc müzlis tálkámból. Olyan meleg van, hogy a hűsítő desszert sem bírja a kiképzést le-le cseppen hol a mellkasára hol a pocijára. Az elém táruló látvány beindítja fantáziámat. Talán egy kis nyalakodás nekem sem ártana.
(tovább…)

G pont és csikló vibrátor

2010. július 27. kedd

Egy forró nyári napon Tami barátnőm és kedves férje Győzi ( -ke nélkül ) összetoborozta a csapatot. Lakásfestésre készülődtek és jól jött nekik a sok szorgos kéz, mely előkészítette a terepet a mesterek érkezésére. Remek hangulatban ürítettük ki a szobákat mikor az egyikből bariton röhögés hallatszott ki. Összefutott a brigád vajon minek örülnek ennyire a pasik? Ahogy betódultunk a hálószobába megláttuk a padlón Tami kék delfinkés vibrátorát.
(tovább…)

A Vén Kecske is megnyalja a puncit!

2010. július 25. vasárnap

Vasárnap éjszaka a csengő berregése riasztott fel álmomból. – Katának nem jól sikerült a ma esti randi- gondoltam miközben résnyire nyitott szemmel, kócos hajjal csoszogtam hello kittys mamuszkába a bejárat felé. Kattant a zár és abban a pillanatban kivágódott a bejárati ajtó, hogy majd fel lökött. Már kezdtem volna a lecseszést mikor berontott egy pasas talpig feketébe, fején sí maszkkal.
(tovább…)

Quickie szex / 1

2010. július 23. péntek

Istvánnal óvodás korunk óta ismerjük egymást. Már akkor nagy volt a „szerelem” kettőnk között és ez az állapot azóta sem változott, testi-lelki jó barátok maradtunk. Időnként összefutunk, elbeszélgetünk egy forró fekete mellett, közös programokat, nyaralásokat szervezünk. Egy-egy ilyen összeröfenés alkalmával megesik, hogy nemcsak lelkileg de testileg is támogatjuk egymás!
(tovább…)

A kápolna titka

2010. július 21. szerda

Nagyókám és hitközössége minden évben meglátogat egy-egy szent helyet. Sajnos Őt már nem lehet egyedül elengedni ezért az egyik ilyen utazás során vele tartottam. A buszon nemcsak a nyári kánikulától volt fullasztó a levegő. Az atya ( kísérőnk ) egyszerűen szédítő volt még a reverendában is. Egész úton másra sem gondoltam vajon milyen lehet vele az ágyban. Álmodozásomból csak megérkezésünk zökkentett ki.
(tovább…)

A lakatlan sziget kalóza

2010. július 20. kedd

Görögországba nyaraltunk a csajokkal. Imádtuk a klímát, a görög pasikat, az éjszakai mulatókat, a sós tengert, a forró homokot.
Sok sok átmulatott éjszaka után úgy döntöttünk megnézzük a város nappali fényét is.
Az utazási iroda hatalmas plakátja hirdette „Lakatlan sziget rejtelmei” nevű hajókirándulását x euróért. Azonnal felcsigázta piszkos fantáziánkat, ezt bizony nem hagyhatjuk ki! Gyorsan befizettük a fakultatív program árát és izgatottan vártuk az indulást, bízván a görög „angolnák” támadásában.
(tovább…)

Gésa golyó, igen vagy nem?

2010. július 19. hétfő

A napokban ÖTYE partit szerveztem. Ez annyit jelent, hogy jönnek a csajok ( zsenge fiatal nimfomániás pipik ) folyik a martini, elfogy némi pizza és pletyózunk végkimerülésig. (tovább…)

Nászajándék

2010. július 18. vasárnap

Egy forró nyári napon férjhez adtuk Tami barátnőmet. A menyasszony gyönyörű volt, a vőlegény jóképű, a helyszín varázslatos. Szólt a zene, roptuk a táncot. Egyszóval fergeteges volt a buli. A menyasszonyi tánc után feladatot kaptam, segítenem kellett Taminak új asszonnyá válni.
(tovább…)

A szolárium gyönyörei

2010. július 11. vasárnap

Az utcasarkon új szolárium nyílt. Nagyon megörültem hiszen bármikor leruccanhatok egy instant barnulásra és még csak erőfeszítésembe sem kerül. Gondoltam felmérem a terepet és egy csütörtök délután beugrottam időpontot kérni. Remek kis helynek bizonyult, egyvalamit leszámítva, a pult mögött nem találtam senkit. Hahóóóó-hahóóó kiabáltam, és akkor a semmiből előtoppant álmaim szex szimbóluma. Hmmm a lélegzetem is elállt. –Lehet nemcsak a barnulás miatt fogok idejárni? Megbeszéltük, hogy túlórázik a kedvemért és még a mai nap visszatérhetek.
(tovább…)

Csak a mama meg ne tudja…

2010. július 7. szerda

Minden év május első vasárnapján meghívom Ancit és Nagyót egy-egy kényeztető ebédre. Végre nem Ők hanem én főzőcskézek nekik valami finomat. Nem volt ez másként ebben az évben  sem kivéve azt, hogy idén az aktuális pasikám is jelen volt, sőt segített is az előkészületekben. Zöldség hámozás, mosogatás, terítés mind-mind az Ő feladata volt. Egy-egy művelet befejezése után jutalomban részesült. Először a pólóm repült felé, majd a melltartóm és így tovább és így tovább. Mire elkészült a menü már meztelenül kergetőztünk a lakásban.
(tovább…)

Neked!
Facebook