Leszbi party

Imádom a házibulikat. Mindenki belerak valamit a buli sikerébe, Zoli a zenét biztosítja, Katka frissen süti a pogácsát, Pisti lesz a főszakács aki isteni vacsit rittyent a mindenki hoz valamit cuccokból és a végeredmény egy hatalmas fergeteg parti.

Az egyik ilyen alkalommal sikerült hófehér nyári ruhámra landoltatni egy hatalmas pohár boros kólát. A vörösbor tartalmú ital csak úgy virított a mellem tájékán. Bevallom rendesen beparáztam, mi van ha ki se jön? Rohantam a fürdőszoba irányába naná, hogy zárt ajtóba botlottam. Sebaj megteszi a házigazdáék fürdőszobája is ami szerencsére szabad volt.

Gyorsan beáztattam legkedvesebb rongyom és közben kíváncsian nézelődtem.

A hatalmas tükör elvarázsolt, rögtön elképzeltem ahogy megtámaszkodom a mosdón, lábujjhegyre állok, popsim megemelem és befogadom a mögöttem álló pasi vágytól ágaskodó farkát miközben nézem szeretkezésünk tükörképét.

Egész testem bizsergett a gondolattól és én lassan benyúltam melltartóm alá és simogatni kezdtem mellem. Mellbimbóm összehúzódott mint amikor hideg fuvallat éri miközben éreztem, hogy puncim lüktetve nedvesedik. Kezemmel végig simitottam vállam és lassan kikapcsoltam az akkor már borzalmasan szűknek érzett melltartóm.

A meztelen testem látványa még inkább felkorbácsolta szex utáni vágyam. Kezem ismét útjára indul, bejárta testem minden szegletét és végre elérte sóvárgó pillangómat amit rögtön kényeztetni kezdett. Igaz a tükörben saját magam láttam, de a gondolatomban egy férfi simogatott. Behunytam szemem és eljátszottam az előbbi álomképet amibe végül annyira belemélyedtem, hogy észre sem vettem azt aki belépett az ajtón.

Hátam mögé osont és végighúzta ujjait a gerincem vonalán. Hmmm Isteni érzés volt. Ekkor kinyitottam szemem és megpillantottam a tükörben Barna legújabb barátnőjét aki a segítségemre akart sietni és hozott egy tiszta rucit, de amint meglátott megfeledkezett jövetele szándékáról.

Borzalmasan meglepődtem, olyannyira , hogy meg sem mozdultam. Pár másodperce telt el mire tudatosult bennem, hogy Ő is annyira van felöltözve amennyire én.

Szorosan átkarolt és csókolgatni kezdte hátam vonalát. Hihetetlenül jó volt! Nyelvével elérte popsim domborulatát és hátulról nyalni kezdte puncim. Nyelve mélyen belém hatolt miközben két combom között felnyúlt kezével és kezem eltolva Ő kezdte el simogatni puncim gyöngyszemét. Lábam reszketni kezdett és úgy éreztem nem bírom tovább, öszeesem.

Szinte az utolsó pillanatban hagyta abba a kényeztetést és maga felé fordított. Felültetett a mosdó szélére, lábaimat is felhúzta és lágyan megcsókolt.

-Voltál már csajjal? –kérdezte.
-Még sosem!- suttogtam a választ miközben mohón vártam a folytatást.

-Szuper, ezek szerint ez lesz az első leszbi party az életedben!- mosolygott és már szopogatta is mellbimbóimat miközben legalább három ujját a vágy nedűjében tocsogó puncim mélyébe tolta. Játszani kezdett mint más a zongorán, hol egyiket, hol másikat, hol pedig mind a hármat mozgatta. Hüvelykujja még mindig pillangóm legérzékenyebb pontját izgatta egyre gyorsabban és gyorsabban.

Kebleim rázkódtak ahogy kapkodtam a levegőt, fejem hátra hanyatlott, a kéj hangja hagyta el ajkam ahogy ez a csaj a mennyországba repített.

Vállára borulva pihegtem.

-Futás- mondta- várnak a többiek!
-És Te?- kérdeztem
-Ma én jöttem neked segíteni!- kacsintott pajkosan.