Erotikus masszázs

Egy bagatelnek hitt sérülés miatt kórházba kerültem. Nagyon nagy szerencsém volt mert nem egy zsúfolt szobába hanem egy nagyon kényelmes kétágyas szobába fektettek. A legjobb formámat különböző kezelésekkel akarták visszaadni.

Már az első kezelések során tudtam számomra ez aranybánya, megismerhettem a mindig komor és a masszírozást csak imitáló Csabát, a borzalmasan fiatal, csacsogó úszómester Jánost, a kicsi a bors de erős gyógytornász Nóra.
Szinte az első pillanatban reagált rájuk a testem és azon ténykedtem, hogy minél előbb csillapítsam velük szexuális vágyamat.

Az egyes számú áldozat a masszőr volt. Az első találkozásunk alkalmával rám se nézett csak mormogta a megszokott szavakat. – Feküdjön a hasára! Szóljon ha kész van! Nem nem kell vetkőzni, elég ha szabaddá teszi a fájós területet! Stb. Stb.
Na ná, hogy mindenem fájt és szinte meztelenre vetkőztem. Ok! A melltartóm és a tangám magamon hagytam legyen mit letépnie rólam :-)!

Láttam arcán a meglepedtséget amint belépett a függöny mögé. Mogorvasága hirtelen eltünt arcáról és helyébe zavartság lépett. Mégis odalépett mellém és elkezdett masszírozni. Vagyis csak imitálta a masszírozást mert inkább simogatásnak nevezném ahogy keze testemen járt fel alá. Talán mellékállásban erotikus masszást is vállal futott át az agyamon. Ahogy elérte a hátam közepét kérte, hogy kapcsoljam ki a melltartómat. Örömmel szabadultam meg mellemet fogságban tartó ruhadarabomtól.

A masszázs közben folyamatosan faggattam. Kiderült, hogy egyedül él kb. fél éve, persze ez idő alatt voltak próbálkozásai és egyéjszakás kalandjai is de egyenlőre nem szeretné magát újra lekötni.

Az én testem eközben egyre inkább izzot keze alatt, fejemben már elképzeltem a közös kis kalandunkat a masszázságy tetején, melynek hatására puncim egyrecsak ontotta magából édes nedümet.

Ennyi, nem bírom tovább!!! Akarom a pasit!! Itt és most!!!

Felültem az ágyon, lábammal átkulcsoltam derekát, fejét közelebb húztam és puszit leheltem szájára. Ekkor láttam, hogy szemében a vágy tüze ég. Türelmetlenül markolászta melleim miközben apró csókokkal halmozta el nyakam és vállam. Leráncigáltam róla a pólóját. Izmos, napbarnított enyhén szörös mellkasa járt fel és le ahogy zilálva kapkodta a levegőt. Hanyatt fektetett és megszabadított apró ruhadarabomtól.

Lábam széttártam, hogy minél jobban hozzáférjen csókra ácsingózó pillangómhoz és ő vadul nekiesett. Hol nyalta, hol csókolta puncimat ahol csak érte. Közben keze sem tétlenkedett hiszen bejárta testem minden szegletét elidőzve hol jobb, hol bal mellemen mellbimbómat csavargatva.

Azt hiszem már nagyon szüknek érezhette nadrágját mert hirtelen megszabadult tőle és fölém térdelt a keskeny asztalon. Számba adta ekkor már erőtől duzzadó férfiasságát, melyet én mohón kényeztetni kezdtem. Egyik kezemmel óvatosan heréit simogattam. A másik kezem farkán szorgoskodott miközben az ki-be járt a számba. –Erősebben– kérte. Természetesen teljesítettem kívánságát és vadul szopni kezdtem és kezem is egyre gyorsabban szorgoskodott falloszán.

Ekkor hirtelen megállított és újra elém állt. – Nem is tudtam mennyire ideális magasságúak ezek a masszáságyak! – Engem is felültetett és farka nedves puncimba csusszant. Szorosan tartott én szorosan tartottam. Először lassú ütemet diktált, de ahogy testünket átjárta a kéj egyre inkább vártuk a beteljeülést és az ütem is egyre gyorsabb és gyorsabb lett. Torkomat egyre sűrűbben hagyták el kéjes nyögések sikolyok, Ő egyre jobban zilált, izmaink megfeszültek. – Nem bírom tovább, eldurranok– hallottam távolból a hangját.

Éreztem ahogy belémlövelt, az ütem egy picit lelassult, de igy legalább elnyújtottan értem el szinte vele együtt az orgazmus csúcsát. Még egy-egy fáradt lökés, majd egymásra borultunk. Óvatosan csusszant ki belölem lankadt farka, majd mellémrogyott az én masszőrkém.

-Holnap ugyanitt, ugyanekkor megfelel az időpont Hölgyem? – kérdezte nevetve.