A csajok már lassan 1 hete süttetik hasukat a hajdúszoboszlói strandon én pedig egész héten dolgozhattam egy fontos projekten, de végre itt a hétvége és mehetek utánuk!
Csak pár lenge ruhadarab lapul a mini bőröndbe a kedvenc Lola Luna fehérneműimmel együtt.

Katáék becserkészték az úszómesterek nagy részét ezért én már a megérkezésem ütősre tervezem így a az apró szoknyácska alá egy nyitott tangát választok, méghozzá az egyik legszexisebbet a PO vörös/feketét a Lola Lunától . Laza smink, cici kint és már indulok is az autómhoz.

A szemem láttára tolatnak bele négykerekűmben.  Sosem fogok elindulni!!- villan át az agyamon és már tárcsázom is szerelőmet aki extragyorsasággal érkezik meg a tett színhelyére. Vigyorgó fejjel ígéri meg, hogy mire megjövök a mindent elintéz bízzam csak rá. Taxiba pattanok és irány a  Nyugati pályaudvar. Igaz jegyem nincs de tuti, hogy rajta leszek a legközelebb induló IC-n.
15:23-kor  velem együtt indul el a Latorca IC.  Nemhogy helyem jegyem sincs. Bőröndöm tetején csücsülve fürkésztem utastársaim férfi tagjait, mikor jobbról egy mély bariton kéri a jegyem.
– Az sajnos nincs, de biztosan találunk megoldást problémámra. – Suttogom fülébe szempillám lesütve édesen mosolyogva miközben mellem felsőtestéhez simult és kezem enyhén érinti domborodó nadrágját.
– Kövessen Hölgyem! – csillant fel szeme.
A kalauz egy édes kis fekete hajú pasika volt akinek nem mellesleg borzalmasan formás volt a popsija. Átvergődtünk a tömegen és kinyitott egy az utasok elöl lezárt fülkét.
– Megfelel? – kérdezte.
– Tökéletes – csilingelte szoknyám alatt az apró gyöngyökkel, flitterekkel kirakott Lola Luna tangám ami alatt izzott szexre éhes puncim.

A pasika éhes oroszlánként vetette rám magát. Gyorsan megszabadított mellemet takaró ruhadarabjaimtól és mohón szívta be ringó kebleim látványát. Hol egyiket, hol másikat csókolgatta csupasz felsőtestét enyémhez nyomta és haladt egyre lentebb és lentebb. Apró szoknyámat elérve keze  combom közé csusszant.
– Nincs rajtad bugyi? – érdeklődött meglepetten
– Az nincs. – válaszoltam kacagva – kizárólag fehérneműt hordok.
Ekkor megpillantotta puncim ékszerét.
– Csak a szoknyád vedd le, a többi maradjon. – suttogta miközben apró csókokat lehelt pocakomra míg elérte vörös/fekete PO démont, melynek vonalán haladva égette forró lehelete testem. Felhajtotta fehérneműm puncimat takaró panelját és már célegyenesben is volt.

Elérte izzó, nedves barlangom bejáratát és nem kímélve azt érzékien izgatta ajkával. Nyelve csiklómmal játszott hol körkörösen, hol enyhén szívogatva korbácsolta benne a kéj tüzét, miközben mélyen belém hatolva rezegtette bennem ujjait. Az orgazmus küszöbén álltam mikor lassan hasra fordított. Rátérdeltem az ülésre felajánlva popsimat és Ő lassan kiélvezve minden pillanatot hátulról belém hatolt meredező farkacskájával.

A tanga még mindig rajtam volt! Kalauzom ragaszkodott hozzá, hogy végig rajtam is legyen azt mondta ebben még inkább izgató a puncim. Egyre gyorsabban és ütemesebben mozgott. A kéj átjárta testünket, az orgazmus kapujában topogtunk míg szinte robbanás szerűen emelt minket a magasba.

– A jegyem lyukasztva Kalauz Úr! – kacsintottam még mindig pihegő vasutasomra.